Zaterdag 6 juni 2015 - De seniorentocht van het 10e SDWA dorpenfeest

De SDWA seniorentochten hebben inmiddels een zekere faam verworven want omstreeks 10.00 uur verzamelden een grote groep senioren zich in de feesttent. Eerst kon in de tent, vergezeld van een SDWA gebakje, een kopje koffie of thee worden gedronken voordat gezamenlijk naar de gereedstaande bussen van de Fa. Verhoeff werd gegaan. Vanuit de lucht werd met een drone eerst nog een mooie foto van de hele groep gemaakt waarna, vergezeld van onze altijd parate EHBO-vrijwilligers, werd ingestapt.


Behalve de bussen reden er ook nog enkele personenauto's met passagiers de tocht mee. Via een "toeristische route" ging het uiteindelijk naar Natuurmuseum "De Wielewaal" in Willige-Langerak waar een uitgebreide uitleg werd gegeven bij al het moois wat daar over de natuur, de geschiedenis en de oude beroepen, zoals het klompenmaken, van deze mooie Groene Hart regio is te vertellen. Natuurlijk was ook de inwendige mens niet vergeten en kon er nog worden genoten van koffie, thee, soep en andere versterkingen.   (52 foto's)


Deze fotoserie is samengesteld uit foto's gemaakt door Mijnie en Jan van Esschoten en de groepsfoto bij vertrek, vanuit de lucht gemaakt met de drone.


Terug > Menu