Vrijdagavond 9 maart was de eerste, van een serie van vier, succesvolle opvoeringen van het hilarische toneelstuk, in drie bedrijven, "Bed & Breakfast" door toneelvereniging CPJ Waarder-Driebruggen in dorpshuis Custwijc. Het verhaal is zowel spannend, soms een klein beetje zielig, maar vooral humoristisch en met een verrassende goede afloop.
17 maart 2018 toegevoegd.

Het 30-jarig jubileum van toneelvereniging CPJ Waarder-Driebruggen werd gevierd met de opvoering van het bijzonder hilarische toneelstuk, “Je zal die pot maar winnen” in dorpshuis Custwijc. Het toneelstuk vertoonde de bijzonder vermakelijke verwikkelingen waarin een eenvoudige boekhouder terecht komt als hij de grote hoofdprijs in een TV-quiz wint.
20 maart 2017 toegevoegd.

CPJ Waarder-Driebruggen bracht in Dorpshuis Custwijc het humoristische stuk 'Ach, een pondje meer of minder' over het voetlicht. Alle verwikkelingen, en dat waren er veel, speelden zich af in de receptie/lounge van schoonheid en fitness instituut "Beauty & Fit".
8 maart 2016 toegevoegd.

In een echt propvolle Arie van Zwieten zaal, de bovenzaal van Custwijc Driebruggen, presenteerde toneelvereniging CPJ Waarder-Driebruggen de hilarische perikelen rondom de verhuizing van het jonge stel, Frits en Hilde Kinkelboer, naar een klein dorp. Een bijzonder vermakelijke toneelstuk in drie bedrijven met als titel "Het huis te klein".
18 februari 2014 toegevoegd.

De hilarische verwikkelingen in plattelandshotel 'Het Reekalfje' werden vier avonden, met veel succes en een goed gevulde zaal, door toneelvereniging CPJ Waarder-Driebruggen in de Arie van Zwieten zaal van Custwijc over het voetlicht gebracht.
27 februari 2013 toegevoegd.

Tante Alberdina Eustasia Dijksterhuis is overleden, Zij had geen kinderen. De naaste familieleden komen bijeen om te horen hoe haar testament luidt. Wie zal er erven? Zijn het John en Martha Dijksterhuis of de zussen Clothilde en Mathilde, maar ook Teddy van Dal en Herman Dijksterhuis hopen er met de erfenis vandoor te gaan. Een klucht, in de zaal van Custwijc, gepresenteerd door toneelgroep CPJ Waarder-Driebruggen.
24 februari 2012.

Precies zijn vader - Opgevoerd in Dorpshuis Custwijc Driebruggen.
18 maart 2011 toegevoegd.

Oma's wil is wet - Opgevoerd in zaal 'De Brug' in Hekendorp.
10 maart 2010 toegevoegd.

Een fiets zonder wielen - Opgevoerd in zaal 'De Brug' in Hekendorp.
12 maart 2009 toegevoegd.
 Terug > vorig menu