Swinging Custwijc Live - Jamsessions ( muziek maken en/of luisteren) voor iedereen op de maandagavond

Begin 2015 hebben in Driebruggen een aantal muzikale koppen het idee opgevat om samen gezellig muziek te gaan maken in de vorm van jamsessions waar iedereen die enthousiast een muziekinstrument bespeeld ook aan mee kan doen. Een locatie is dan vaak wel lastig om te vinden, maar niet in dit geval, want op de maandagavond werd er een welkom onderdak gevonden in het dorpshuis van Driebruggen, Custwijc. Alweer een aantal weken wordt er nu, met een wisselend aantal deelnemers en daarmee in regelmatig andere samenstellingen,
in dorpshuis Custwijc lustig op los gemusiceerd en gezongen. Het leuke aan dit alles is dat iedereen, die interesse heeft om eens gezellig met gelijkgestemden muziek te maken, hieraan kan meedoen. Ook als je geen muziekinstrument bespeeld, maar daar wel graag in een ontspannen omgeving naar wil luisteren, ben je welkom. Iedereen is welkom en de muziekstijlen die passeren gaan van André Hazes en Thé Lau tot Joe Cocker, Mark Knopfler, Elvis Presley of Sinatra en het brede spectrum van alles wat daar maar mogelijk tussenin zit.


Een origineel muzikaal initiatief.   Kom kijken, luisteren of doe zelf ook mee.

==>>   Opm: Aan deze fotoserie zullen met enige regelmaat foto's worden toegevoegd. Zie de actuele datum rechtsonder in de foto.   (nu 106 foto's)
Terug > Menu