2019 - Oranjevereniging "Trouw aan Oranje" in Waarder organiseerde donderdagavond 4 april voor de senioren van Waarder een bijzonder gezellige avond met eerst een heerlijk en uitgebreid buffet, gevolgd door een spannende bingo met mooie prijzen. Halfverwege de avond verscheen er als verrassing een heus draaiorgel in de Huiskamer van Waarder met gezellige muziek waar dan ook vrolijk op werd meegezongen.
6 april 2019 toegevoegd.


2018 - De avond voor Koningsdag werd, naar goed gebruik, in Waarder rond 17.30 uur begonnen met gezellig pannenkoeken eten voor de kinderen in de grote SALOON-tent. Daarna werd gestart met de diverse, op het Western thema gebaseerde spellen die waren opgesteld voor de PWAschool in de Màximalaan.
3 mei 2018 toegevoegd.

2018 - Om 8.00 uur wapperden over de hele lengte van de Kerkweg in Driebruggen de vlaggen. Het thema was dit jaar 'De Bouw'.
Vanaf 10.00 uur verzamelden de naar dit thema uitgedoste kinderen met hun ouders zich op de traditionele plek voor het plantsoen van de Lindenlaan waar ook OBK stond opgesteld. Om 10.30 uur begon hier de aubade met zang en muziek en werd de vlag gehesen.
4 mei 2018 toegevoegd.

2018 - Klokslag 8 uur werd in Waarder de klok geluid en werden de vlaggen uitgestoken. Daarna was het verzamelen voor de WESTERN thema-optocht bij de Maximalocatie waarna voorafgegaan door OBK een feestelijke en muzikale rondgang door het dorp werd gemaakt. Vanaf de galerij op de 1e verdieping hield burgemeester Christiaan van der Kamp daarna zijn toespraak en gaf het voorbeeld bij de aubade, het zingen van enkele bekende Nederlandse liedjes en uiteraard ons volkslied het Wilhelmus.
6 mei 2018 toegevoegd.

2018 - Na een hele dag Koningsfeest volgde in Waarder de traditionele avondoptocht met een aantal, naar het "Western" thema, prachtig versierde wagens. Na de optocht en na het invallen van de duisternis werd de Koningsdag, gewoonte getrouw, afgesloten met een spetterend en kleurrijk vuurwerk.
14 mei 2018 toegevoegd.

Terug > vorig menu