Donderdagavond 16 januari begon OBK, na de kerst- en nieuwjaars pauze, weer met hun wekelijkse repetitieavond onder leiding van vaste dirigent Mark van Mil in de Arie van Swietenzaal van Custwijc. Als eerste repetitie in het nieuwe jaar was dit een avond waarbij, ter enthousiastmering en ledenwerving, ook publiek was uitgenodigd.
Vooral de oefeningen van het voornamelijk jeugdige opleidingsorkest, waarmee de avond werd begonnen, kon zich verheugen in een flinke belangstelling.

Na het opleidingsorkest was het de beurt aan het grote orkest en bij hun oefeningen werd veel aandacht besteed aan het repertoire voor het jaarlijks traditionele OBK-voorjaarsconcert wat gehouden zal worden op zaterdagavond 4 april in de Gereformeerde Kerk in Waarder. Met het 75e jaar na de bevrijding in het achterhoofd en afgaande op datgene wat tijdens deze repetitieavond al was te horen, zal het niet verbazen dat het muziekthema van dit voorjaarsconcert hier, voor een groot deel, op is gebaseerd.    (15 foto's)

Terug > Menu

( Geef per e-mail de naam en nummer van de foto, rechtsonder in de hoek, door om een grotere versie van de foto per e-mail te ontvangen )