In en rondom het HUIS van ALLES in Driebruggen gonsde het zaterdag 10 maart weer van alle NLdoet activiteiten. Binnen werd met nijvere handen druk gewerkt aan het rijgen van een efficient vliegengordijn, werd ondertussen door handige mannen de rails voor het gordijn opgehangen en werd ondertussen ook gewerkt aan de verzorging van de inwendige mens.
16 maart 2018 toegevoegd

Na een stevig gezamenlijk ontbijt werd door de NLdoet vrijwilligers het terras naast het HUIS van ALLES in Waarder opgefleurd met enkele fraaie houten bloembakken die ook meteen werden voorzien van vrolijke bloemen en planten.
16 maart 2018 toegevoegdVrijdag 10 maart is er de hele dag de armen uit de mouwen gestoken om het oude Kerverland weer een beetje een "fris en fruitig" aanzien te geven. Daarbij zijn een groep van de tijdelijke (statushouders) bewoners actief geweest, samen met de eveneens tijdelijke bewoners van de AdHoc antikraak organisatie, de directeur en medewerkers van de woningbouwvereniging Reeuwijk, hoveniersbedrijf De Koning en een aantal andere enthousiastelingen.
14 maart 2017 toegevoegd


Zaterdagmorgen was er in de "Huiskamer van Waarder", ook in gebruik als het "Huis van Alles", een uitgebreid ontbijt voor de grote groep vrijwilligers die zich in Waarder inzetten voor een veelheid aan diensten.
14 maart 2017 toegevoegd

Gesterkt door een stevig en gezellig gezamenlijk ontbijt in café Custwijc ging zaterdagmorgen 11 maart café Custwijc een groep handige vrijwilligers enthousiast aan de slag in de voormalige peuterspeelzaal naast Custwijc, om deze intern te helpen omvormen naar wat het toekomstige "Huis van Alles" in Driebruggen zal gaan worden.
14 maart 2017 toegevoegd Terug > vorig menu