Fotoserie's van de evenementen / activiteiten t.g.v. het 11e SDWA dorpenfeest van Driebruggen en WaarderDe SDWA wandeltocht had als vertrek- en ook als punt van aankomst het Waarderse wijnlandgoed van Gijs Piet en Monique van Os
aan het Westeinde. Voor zowel onderweg alsook voor bij de aankomst stonden bij deze wandeling enkele leuke verrassingen gepland.
Het weer werkte fantastisch mee en voor deze avondwandeling, waarbij was aangegeven dat vóórinschrijving niet nodig was, kwamen maar liefst 128 deelnemers en deelneemsters, van jong tot senior, zich aanmelden.
21 mei 2016 toegevoegd

Vrijdagavond 13 mei ging de SDWA avondfietstocht van start met als vertrek- en aankomstpunt het Driebrugse dorpshuis Custwijc. In een prettig avondzonnetje vertrokken 116 deelnemers en deelneemsters voor de fietstocht met als bijzondere rustpuntje het Kaasmuseum bovenin op de 3e verdieping 'Bij Everts' in Bodegraven.
21 mei 2016 toegevoegd

Het jaarlijkse SDWA senioren uitje werd dit maal gevierd met een geheel verzorgde tocht (noem het maar een havencruise) in onze wereldhaven Rotterdam. De voorgaande jaren vonden de seniorenevenementen altijd plaats op dezelfde dag als het SDWA dorpenfeest, maar daardoor werd dan wel een deel van de activiteiten op het feestterrein misgelopen. Om die reden is, op veler verzoek, dit senioren uitstapje op een andere dag (19 mei) georganiseerd.
21 mei 2016 toegevoegd

Met dit 11e SDWA dorpenfeest bekroonde de St. Driebruggen-Waarder Actief letterlijk het 10-jarig bestaan. Het mag wel gezegd worden dat door het bestuur en de vele onmisbare vrijwilligers van de organisatie weer een aantrekkelijk scala aan activiteiten was georganiseerd. De Braderie, de bromfietsen, de vele kinder-activiteiten, de prut-race, de verschillende muzikale hoogtepunten, enz....enz.......
9 juni 2016 toegevoegd
 Terug > vorig menu