Al voor de 22e maal in successie organiseerde volleybalvereniging DVC haar jaarlijkse grote "Beachvolleybaltournooi" en ook nu mocht weer gastvrij gebruik worden gemaakt van een weiland van boer Arie, beter bekend onder zijn bijnaam "Arie de Rus". Een ideale locatie, mede vanwege de uitstekende bereikbaarheid, maar ook vanwege het feit dat de locatie aan het Wierickepad pal achter dorpshuis Custwijc is gelegen. De belangstelling om met een team deel te nemen was ook nu weer groot. Maar liefst 24 teams in 3 poules. Allemaal gezellige bedrijfs-, vriendengroepjes-, of andersoortige gelegenheidsteams met dan ook de meest fantastische namen zoals: Zand tussen de billen, Hobbelrobbel, Partypeople, Keetkippies, Lippies, Nieuwe Oude buren en nog veel meer moois. Op het weiland waren vier speelvelden uitgezet waarop via een nauwgezet tijdenschema de wedstrijden werden gespeeld en arbiters werden aangewezen. Het verliep allemaal perfect.
Voor het publiek en de teams die even niet aan de beurt waren om te spelen was natuurlijk ook gezorgd en in en voor de meerdere grote partytenten was het een gezellige drukte waarbij ook volop gebruik werd gemaakt van de voorzienigen om wat te eten en te drinken. Aan het eind van de middag waren de winnaars in de 3 poules bekend en moest door wedstrijden tussen deze poulewinnaars, Zand tussen de Billen, OVK en de Lippies, worden uitgemaakt welk team dit jaar met de felbegeerde wisselbeker naar huis mocht gaan. Die eer viel, na een titanenstrijd, te beurt aan OVK. Vele handen maken licht werk en na afloop van het tournooi was, met de inmiddels meer als twintigjarige ervaring het hele speelterrein weer snel opgeruimd en was het tijd om, om de hoek in Custwijc, nog even lekker na te genieten.
(100 foto's   ≡   ± 8,5 min)

Terug > Menu

( Geef per e-mail de naam en nummer van de foto, rechtsonder in de hoek, door om een grotere versie van de foto per e-mail te ontvangen )