Fotoserie's van diverse activiteiten in en gerelateerd aan de 'HUIZEN van ALLES' in Waarder en Driebruggen16 en 17 april '24 waren er twee geslaagde workshopavonden 'Vazen gieten' in het Huis van Alles - Waarder, beide onder begeleiding van Janny van der Ster.
18 april 2024 toegevoegd.


Zaterdag 30 maart 2024 is onder grote belangstelling vanuit het dorp de eerste mozaïekbank in Waarder feestelijk onthuld.
Na een lange uitgebreide voorbereiding en ontelbare uren vrijwilligerswerk was het eindelijk zover.
1 april 2024 toegevoegd.


Woensdagmiddag 27 maart 2024 - Paasactiviteiten samen met Sport & Welzijn Bodegraven-Reeuwijk
en gezellig eieren beschilderen en versieren in het Huis van Alles - Waarder.
29 maart 2024 toegevoegd.


Woensdagavond 13 maart 2024 - Creatieve workshop vogelhuisjes beschilderen
in het Huis van Alles - Waarder.
15 maart 2024 toegevoegd.


Donderdagavond 15 februari 2024 - Een muzikale bingo o.l.v. Bert Dikmans in het Huis van Alles - Waarder.
Het was, zoals gebruikelijk, weer spannend en erg gezellig.
18 februari 2024 toegevoegd.


Donderdagmiddag 18 januari 2024 was er in het Huis van Alles van Waarder weer een creatieve workshop in het maken en solderen van draadfiguren voor de jeugd. Met leuke getekende dierfiguren als voorbeeld op papier en een beetje hulp konden de 13 jongens en meisjes aan de slag.
20 januari 2024 toegevoegd.

Zaterdagmiddag 16 december gingen de deuren weer open voor de Julie Andrews van de lage landen in Huis van Alles Waarder. Monique van den Hoogen zong weer de sterren van de hemel met bekende kerst klassiekers.
Maar ook een hilarische Nederlandse versie van Jingle Bells en een leuke canon genaamd Noëll, Noëll.
21 december 2023 toegevoegd.

Het Huis van Alles in Waarder heeft samen met Sport en Welzijn in Bodegraven een z.g. Buddy Bike voor de bewoners van het nieuwe Amadeushuis verzorgd. De bewoners van het Amadeushuis hebben nu hiermee de gelegenheid om samen met bijvoorbeeld een familielid of een ander maatje af en toe eens even in de omgeving op verkenning te gaan.
28 november 2023 toegevoegd.

Herfstkleuren voerden woensdagavond 15 nov. de boventoon in de grote diversiteit aan materialen voor de groene creatieve avond in het Waarderse Huis van Alles. Er was veel om uit te kiezen en dat zorgde er voor dat aan het eind van de avond alle deelnemenden met een uniek eigen resultaat naar huis gingen.
16 november 2023 toegevoegd.

Zaterdag 11 november van 14.00 tot 17.00 uur in het 'Huis van Alles' te Waarder.
Een spannend damtoernooi voor de jeugd, met deelnemers en deelneemsters uit
Waarder, Driebruggen, Nieuwerbrug, Bodegraven, Reeuwijk en zelfs uit Woudenberg.
12 november 2023 toegevoegd.

Zaterdagmorgen 28 oktober heeft burgemeester Michiel Grauss, samen met de Landsheer van Driebruggen Johan van Eijk, onder grote belangstelling de bijzondere en geheel eigen mozaïekbank bij het Huis van Alles op het plein voor Custwijc onthuld.
28 oktober 2023 toegevoegd.

Zaterdag 14 oktober van 10.00 tot 13.00 uur heeft het 'HUIS van ALLES' voor de school op de Prinses Màximalaan in Waarder een goed bezochte en veelzijdige HerfstFair georganiseerd.
Veelzijdig, want er was van alles te koop en te doen. Leuke kleding, knuffels, verzorgingsartikelen, echte Waarderse honing, accessoires voor in huis en nog heel erg veel meer.
15 oktober 2023 toegevoegd.

Zaterdagavond 23 september verzorgde ras entertainer Ray Onderwater, ook wel bekend als DJ Ray uit Noorden, een spannende, gezellige en muzikale Pub Quiz in het Huis van Alles van Waarder. Meerdere teams van 4 personen gingen, onder het genot van een hapje en een drankje, een sportieve algemene en muzikale kennistrijd met elkaar aan.
24 september 2023 toegevoegd.

Woensdagmiddag 13 september heeft een grote groep jongeren zich, op het grasveld van het park naast het Huis van Alles en de TVSW tennisbaan, kostelijk kunnen vermaken en uitleven met een hilarische partij 'Bubbelvoetbal'.
14 september 2023 toegevoegd.

Op maandag 7 augustus organiseerde Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk een gezellige en sportieve fietstocht van ±25 km door het Groene Hart lang plekken die eerder misschien nog onbekend waren. De route ging van start bij het Evertshuis in Bodegraven en voerde via het Fort Wierickerschans richting het Huis van Alles in Waarder.
7 augustus 2023 toegevoegd.

Zaterdagavond 29 juli was het weer een keer vertrouwd gezellig zingen met Monique van den Hoogen. Deze keer niet binnen, maar buiten op het terras bij een kampvuur, een barbecue en natuurlijk smakelijke drankjes.
30 juli 2023 toegevoegd.

De activiteitencommissie van het Huis van Alles in Waarder heeft zaterdag 17 juni voor de derde maal een kofferbakmarkt georganiseerd. Deze keer meer in het hart van het dorp, namelijk in de Prinses Máximalaan op de parkeergelegenheid voor de Prins Willem-Alexanderschool. Druk bezocht en het grote aantal bezoekers had een keuze uit een zeer divers aanbod van artikelen.
17 juni 2023 toegevoegd.

Vanwege slecht weer kon het lasergamen niet, zoals gepland, buiten plaatsvinden maar mocht er gelukkig gebruik worden gemaakt van de sportruimte in de Prins Willem-Alexanderschool.
10 mei 2023 toegevoegd.

Het was vrijdagavond 5 mei weer een ouderwets gezellige en voor herhaling vatbare spellenavond.
Er waren veel verschillende spellen, diverse van thuis meegebrachte, spellen beschikbaar zoals onder meer Rummikub. Eigenlijk te veel om op te noemen en er werd fanatiek gebruik van gemaakt.
11 mei 2023 toegevoegd.

Op de zonnige zaterdagmiddag van 15 april hebben twee teams veel plezier beleefd aan een spannend en gezellig partijdje Jeu de Boules op de nieuwe baan bij het Huis van Alles in Waarder.
Het Huis van Alles, dus ook hieraan meedoen, staat open voor iedereen met interesse in een uitdaging.
16 april 2023 toegevoegd.

De kinderkledingruilbeurs Kinderkledingruilbeurs in het Huis van Alles - Driebruggen is actief bezocht.
Het op meerdere lange tafels naar kindermaat uitgestalde aanbod overtrof zeker de verwachting en bijna 70 ouders en minstens nog hetzelfde aantal of meer, best wel mode bewuste, kinderen hebben er iets naar hun smaak kunnen vinden.
15 april 2023 toegevoegd.

In het kader van NLdoet was er zaterdagmorgen 11 maart, voor de grote groep vrijwilligers die zich in Waarder steeds inzetten voor een grote diversiteit aan diensten, een gezellig en uitgebreid ontbijt in de "Huiskamer van Waarder".
12 maart 2023 toegevoegd.

Monique van den Hoogen van 'de Zangzaak' in Oudewater verzorgde voor de 2e keer een muzikale middag waarbij weer uit volle borst kon worden meegezongen. Dit keer stonden de bekende en ook een paar minder bekende smartlappen op het repertoire.
26 februari 2023 toegevoegd.

Zaterdagmiddag 28 januari '23 - Spannend en gezellig eerste darttoernooi met 13 deelnemers in het Huis van Alles in Waarder. Meedoen was open voor iedereen, dames, heren en ook oudere jeugd kon zich aanmelden en was welkom. Een meedenkende ondernemer heeft voor mooie veilige achtergrondborden gezorgd, het Huis van Alles team voor de benodigde dartattributen en zaterdagmiddag ging daarmee het eerste toernooi van start.
28 januari 2023 toegevoegd.

Schildert u graag? Dan kunt u maandag binnenlopen en aansluiten bij de schilderclub in het Huis van Alles. Maandagmiddag 2 januari was er een vrije inloopmiddag vanaf 13.30 uur voor iedereen die dit leuk vindt.
2 januari 2023 toegevoegd.

Vrijdagavond 23 december - Om deze laatste, door het Huis van Alles in Waarder georganiseerde, danslessen van dit jaar door Harry Swart en Margje van Wijk een extra feestelijk tintje te geven had ieder van de deelnemende dansparen iets lekkers meegebracht om de laatste oefenavond van dit jaar samen gezellig af te sluiten. Met de beste wensen en verse inspiratie op naar het nieuwe jaar!
25 december 2022 toegevoegd.

Zaterdag 17 december - Een op de aankomende Kerstdagen toegespitste Groene Workshop in het Huis van Alles in Waarder. Een enthousiaste groep creatieve dames heeft zich, met een enorme collectie aan groen en andere heel diverse artikelen, kunnen uitleven op het samenstellen van een aantrekkelijk kerst(kunst)stuk.
17 december 2022 toegevoegd.

Zaterdag 10 december organiseerde het Huis van Alles een sfeerrijke Kerstfair voor de school aan de Prinses Máximalaan. Kraampjes met met veel gezellige spulletjes, glûhwein, warme chocolademelk, broodjes warme worst vers van de bbq en nog veel meer....
Ook de Kerstman kwam in hoogst eigen persoon even langs om iedereen te begroeten en alles in ogenschouw te nemen.
11 december 2022 toegevoegd.

Zaterdagavond 26 nov opende het Huis van Alles de deuren voor een gezellige 'B(L)lingo avond'. Een ouderwets potje bingo met als thema; 'Bling Bling'.
Bij binnenkomst kreeg elke deelnemer een boa in kleur naar keuze omgeslagen en konden de nagels, helemaal in stijl van deze avond, worden gelakt met glitters. Ook kon er een gelegenheidsfoto worden gemaakt in een 'gouden lijst'.
27 november 2022 toegevoegd.

Een speelgoed oase op de ruilbeurs in het Huis van Alles in Driebruggen.
Zaterdagmorgen 5 november stond het op de drie extra lange tafels in het Driebrugse Huis van Alles letterlijk vol met prachtig speelgoed in alle mogelijke soorten en variaties.
7 november 2022 toegevoegd.

Monique van den Hoogen van 'de Zangzaak' in Oudewater verzorgde een muzikale middag
met liedjes uit de 70's en de 80's waarbij iedereen naar hartelust mee kon zingen.
5 november 2022 toegevoegd.

Het uitdagende behendigheidsspel spel met de ballen waarmee veel Fransen zich op zomeravonden buiten bezig houden.
30 oktober 2022 toegevoegd.


Een gezellige en creatieve hobbyavond met aan het eind een fantastisch resultaat om mee naar huis te nemen.
18 oktober 2022 toegevoegd.

Inloopavond ter kennismaking met het ballroom stijldansen, of een mooie gelegenheid om dit, onder deskundige leiding, weer eens gezellig op te halen. De organisatoren van het Huis van Alles in Waarder konden voor dit evenement gastvrij gebruik maken van de aula-sportruimte in de Prins Willem-Alexanderschool.
16 oktober 2022 toegevoegd.

Dinsdagmiddag 14 juni 2022 is er in het Huis van Alles van Waarder een creatieve workshop gehouden voor kinderen t/m 12 jaar in het maken en solderen van draadfiguren. In het begin best wel even moeilijk, maar met wat hulp en goede adviezen kreeg iedereen het redelijk snel onder de knie. Er waren, voor de 8 deelnemers (4 jongens en 4 meisjes), diverse voorbeelden in draad en ook als tekening op papier voorhanden.
15 juni 2022 toegevoegd.


Zaterdag 11 juni 2022 is er door en bij het Huis van Alles in Waarder een kofferbakmarkt georganiseerd.
Het was gezellig, geslaagd en verbindend! Het aanbod was zeer breed en veel spullen vonden een weer blije nieuwe eigenaar.
15 juni 2022 toegevoegd.

Naast de ingang van het Huis van Alles (bij de tennisvereniging in Waarder) is door de actieve vrijwilligers een publieke 'Zwerfboekenkast' geplaatst. De bedoeling is dat iedereen daar boeken uit kan halen en ook boeken beschikbaar kan stellen. Het huidige aanbod is zeer breed en geschikt voor jong en oud(er).
3 juni 2022 toegevoegd.

Onder prima weersomstandigheden en rekeninghoudend met de nu geldende coronaregels is er op het parkeerterrein bij de nieuwe locatie van het Huis van Alles in Waarder een gezellige, goed bezochte en daarmee geslaagde 'kofferbakmarkt' gehouden. Er was een uitgebreid en heel divers aanbod, met kleine prijsjes en er waren veel kopers.
18 september 2021 toegevoegd.

De vrijwilligers van de programmaraad voor het “Huis van Alles“ in Waarder wilden van de Burendag in deze bijzondere tijden iets speciaals maken en hebben er daarom voor gekozen om voor deze gelegenheid geen gebruik (meer) te maken van de gebruikelijke “Huiskamer van Waarder“. Er is gekozen voor de locatie van de tennisvereniging in Waarder met de parkeerstrook en het naastgelegen parkje.
6 oktober 2019 toegevoegd

Zaterdagmiddag 5 oktober was er de feestelijke seizoensopening 2019/2020 in het 'Huis van Alles' van Driebruggen. Een extra feestelijk tintje kreeg dit door de weer prachtige, maar vooral ook heerlijke taarten, die waren ingebracht vanwege het ook voorgaande keer zo succesvolle 'Heel Driebruggen bakt'.
6 oktober 2019 toegevoegd


Informatie, tips en activiteiten van 'fotoclub Cameraad' in het Huis van Alles - Driebruggen.
26 september 2019 toegevoegd.

Onder flinke belangstelling is het volledig vernieuwde buitenterras naast het HUIS van ALLES in Driebruggen heropend en in gebruik genomen. Met medewerking van de gemeente en de belangloze inzet van veel vrijwilligers is deze klus geklaard met als resultaat een vriendelijk en gezellig ogend plekje voor jong en oud(er) in Driebruggen.
8 april 2018 toegevoegd

In en rondom het HUIS van ALLES in Driebruggen gonsde het zaterdag 10 maart weer van alle NLdoet activiteiten. Binnen werd met nijvere handen druk gewerkt aan het rijgen van een efficient vliegengordijn, werd ondertussen door handige mannen de rails voor het gordijn opgehangen en werd ondertussen ook gewerkt aan de verzorging van de inwendige mens.
16 maart 2018 toegevoegd

Na een stevig gezamenlijk ontbijt werd door de NLdoet vrijwilligers het terras naast het HUIS van ALLES in Waarder opgefleurd met enkele fraaie houten bloembakken die ook meteen werden voorzien van vrolijke bloemen en planten.
16 maart 2018 toegevoegd

Feestelijke opening van het nieuwe "HUIS van ALLES" in Driebruggen.
Met dank aan Anja Bout voor haar initiatief om een "Huis van Alles" in Driebruggen alvast voet aan de grond te geven in haar, bij velen reeds bekende, gezellige winkel en ontmoetingspunt "Homemade4you" aan de Esdoornstraat in Driebruggen, is nu ook Driebruggen als laatste woonkern binnen onze gemeente, voorzien van een eigen "Huis van Alles".
14 september 2017 toegevoegd

Een betrouwbare en goed functionerende rollator is voor de velen die daar steun aan hebben een belangrijke factor. Even zo belangrijk is de juiste afstelling ervan, omdat die voor een goede ondersteunende loophouding zorgt. Dinsdagmorgen 26 juli werd een gezamenlijk initiatief vanuit de "Buurtkamer" van Anja Bout, of te wel het "Huis van Alles" in Driebruggen, en de fysiotherapiepraktijk "Fysiotherapie@Maxima" in Waarder, zo'n rollatorcheckup werkelijkheid gemaakt.
1 augustus 2016 toegevoegd

Dinsdagmiddag 15 maart 2016 bracht een omvangrijke Deense delegatie een bezoek aan onze gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Daarbij werd ook het 'HUIS van ALLES' in Waarder bezocht. Hen wachtte daar een hartelijke ontvangst met uitvoerige uitleg en demonstraties van de diverse dagelijkse activiteiten.
16 maart 2016 toegevoegd

Dinsdagmiddag 8 maart 2016 werd in de dorpskern Driebruggen het tweede 'HUIS van ALLES' in onze gemeente Bodegraven-Reeuwijk geopend. Het is gevestigd in het bekende en gezellige Crea café/Buurtkamer/Hobbyshop/Breiwinkel van Anja Bout,
aan de Esdoornstraat 2c, naast de kapsalon.
10 maart 2016 toegevoegd

Dinsdagmiddag 16 februari 2016 is, onder grote belangstelling, het eerste 'HUIS van ALLES' van start gegaan in de 'Huiskamer van Waarder'. Een concept waarbij allerlei activiteiten, diensten en informatie voor inwoners lokaal zijn gebundeld en daarmee ook een sociaal ontmoetingspunt vormt.
17 februari 2016 toegevoegd