Dinsdagmiddag 14 juni 2022 is er in het Huis van Alles van Waarder een creatieve workshop gehouden voor kinderen t/m 12 jaar in het maken en solderen van draadfiguren. In het begin best wel even moeilijk, maar met wat hulp en goede adviezen kreeg iedereen het redelijk snel onder de knie. Er waren, voor de 8 deelnemers (4 jongens en 4 meisjes), diverse voorbeelden in draad en ook als tekening op papier voorhanden.
15 juni 2022 toegevoegd.


Zaterdag 11 juni 2022 is er door en bij het Huis van Alles in Waarder een kofferbakmarkt georganiseerd.
Het was gezellig, geslaagd en verbindend! Het aanbod was zeer breed en veel spullen vonden een weer blije nieuwe eigenaar.
15 juni 2022 toegevoegd.


Naast de ingang van het Huis van Alles (bij de tennisvereniging in Waarder) is door de actieve vrijwilligers een publieke 'Zwerfboekenkast' geplaatst. De bedoeling is dat iedereen daar boeken uit kan halen en ook boeken beschikbaar kan stellen. Het huidige aanbod is zeer breed en geschikt voor jong en oud(er).
3 juni 2022 toegevoegd.


Onder prima weersomstandigheden en rekeninghoudend met de nu geldende coronaregels is er op het parkeerterrein bij de nieuwe locatie van het Huis van Alles in Waarder een gezellige, goed bezochte en daarmee geslaagde 'kofferbakmarkt' gehouden.
Er was een uitgebreid en heel divers aanbod, met kleine prijsjes en er waren veel kopers.
18 september 2021 toegevoegd.

De vrijwilligers van de programmaraad voor het “Huis van Alles“ in Waarder wilden van de Burendag in deze bijzondere tijden iets speciaals maken en hebben er daarom voor gekozen om voor deze gelegenheid geen gebruik (meer) te maken van de gebruikelijke “Huiskamer van Waarder“. Er is gekozen voor de locatie van de tennisvereniging in Waarder met de parkeerstrook en het naastgelegen parkje.
6 oktober 2019 toegevoegd

Zaterdagmiddag 5 oktober was er de feestelijke seizoensopening 2019/2020 in het 'Huis van Alles' van Driebruggen. Een extra feestelijk tintje kreeg dit door de weer prachtige, maar vooral ook heerlijke taarten, die waren ingebracht vanwege het ook voorgaande keer zo succesvolle 'Heel Driebruggen bakt'.
6 oktober 2019 toegevoegd


Informatie, tips en activiteiten van 'fotoclub Cameraad' in het Huis van Alles - Driebruggen.
26 september 2019 toegevoegd.

Onder flinke belangstelling is het volledig vernieuwde buitenterras naast het HUIS van ALLES in Driebruggen heropend en in gebruik genomen. Met medewerking van de gemeente en de belangloze inzet van veel vrijwilligers is deze klus geklaard met als resultaat een vriendelijk en gezellig ogend plekje voor jong en oud(er) in Driebruggen.
8 april 2018 toegevoegd

In en rondom het HUIS van ALLES in Driebruggen gonsde het zaterdag 10 maart weer van alle NLdoet activiteiten. Binnen werd met nijvere handen druk gewerkt aan het rijgen van een efficient vliegengordijn, werd ondertussen door handige mannen de rails voor het gordijn opgehangen en werd ondertussen ook gewerkt aan de verzorging van de inwendige mens.
16 maart 2018 toegevoegd

Na een stevig gezamenlijk ontbijt werd door de NLdoet vrijwilligers het terras naast het HUIS van ALLES in Waarder opgefleurd met enkele fraaie houten bloembakken die ook meteen werden voorzien van vrolijke bloemen en planten.
16 maart 2018 toegevoegd

Feestelijke opening van het nieuwe "HUIS van ALLES" in Driebruggen.
Met dank aan Anja Bout voor haar initiatief om een "Huis van Alles" in Driebruggen alvast voet aan de grond te geven in haar, bij velen reeds bekende, gezellige winkel en ontmoetingspunt "Homemade4you" aan de Esdoornstraat in Driebruggen, is nu ook Driebruggen als laatste woonkern binnen onze gemeente, voorzien van een eigen "Huis van Alles".
14 september 2017 toegevoegd

Een betrouwbare en goed functionerende rollator is voor de velen die daar steun aan hebben een belangrijke factor.
Even zo belangrijk is de juiste afstelling ervan, omdat die voor een goede ondersteunende loophouding zorgt.
Dinsdagmorgen 26 juli werd een gezamenlijk initiatief vanuit de "Buurtkamer" van Anja Bout, of te wel het "Huis van Alles" in Driebruggen, en de fysiotherapiepraktijk "Fysiotherapie@Maxima" in Waarder, zo'n rollatorcheckup werkelijkheid gemaakt.
1 augustus 2016 toegevoegd

Woensdagmiddag 15 juni 2016 is, onder grote belangstelling van zowel ouderen als kinderen, om 16.00 uur door wethouder Laura Leijendekkers het 'HUIS van ALLES' in Nieuwerbrug geopend en in gebruik genomen.
Deze nieuw geopende locatie van de 'HUIZEN van ALLES' in de diverse woonkernen van onze gemeente is gevestigd in een ruimte van het welbekende Wierickehuis en dat maakt het daarmee al onmiddelijk een extra gezellig ontmoetingspunt voor velen.
18 juni 2016 toegevoegd

Dinsdagmiddag 15 maart 2016 bracht een omvangrijke Deense delegatie een bezoek aan onze gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Daarbij werd ook het 'HUIS van ALLES' in Waarder bezocht. Hen wachtte daar een hartelijke ontvangst met uitvoerige uitleg en demonstraties van de diverse dagelijkse activiteiten.
16 maart 2016 toegevoegd

Dinsdagmiddag 8 maart 2016 werd in de dorpskern Driebruggen het tweede 'HUIS van ALLES' in onze gemeente Bodegraven-Reeuwijk geopend. Het is gevestigd in het bekende en gezellige Crea café/Buurtkamer/Hobbyshop/Breiwinkel van Anja Bout,
aan de Esdoornstraat 2c, naast de kapsalon.
10 maart 2016 toegevoegd

Dinsdagmiddag 16 februari 2016 is, onder grote belangstelling, het eerste 'HUIS van ALLES' van start gegaan in de 'Huiskamer van Waarder'. Een concept waarbij allerlei activiteiten, diensten en informatie voor inwoners lokaal zijn gebundeld en daarmee ook een sociaal ontmoetingspunt vormt.
17 februari 2016 toegevoegd

  Terug naar begin van de lijst       Terug naar vorig menu