Fotoserie's van verschillende markten, fair's, braderieën, verkopingen, proeverijen, enz...Dit jaar op 20 april het jaarlijks terugkerend evenement van wat als een „Boerenerfmarkt“ voor goede doelen is begonnen en inmiddels is uitgegroeid tot de nu bekende „Boerenlandfair“ bij „boer Bert“ aan de Groendijck 59a in Waarder.
23 april 2024 toegevoegd.

Zaterdagmiddag 21 oktober was het weer een druk komen en gaan rondom de NH Kerk in Waarder want achter de Kerk werd in 'De Oude School' weer de bekende Goede Doelen Markt gehouden.
Zoals gebruikelijk was er weer heel veel te vinden, te koop en te genieten.
21 oktober 2023 toegevoegd.

Ten bate van St. Adullam (gehandicaptenzorg) was er zaterdag 26 augustus '23 van 10.00 tot 16.00 uur een gezellige en goed bezochte verkoping aan het Oosteinde 36 in Waarder. Er was weer een grote verscheidenheid aan artikelen te vinden in de vele opgestelde kraampjes, zoals o.m. speelgoed, boerenkaas, gereedschappen, groente en fruit,
30 augustus 2022 toegevoegd.

De inmiddels tradioneel jaarlijkse rommelmarkt, rondom de NH Kerk in Waarder, heeft ook dit jaar weer enkele duizenden bezoekers en kopers weten te trekken. Zoals altijd was de opbrengst bestemd voor één of meerdere goede doelen.
Dit jaar heeft de opbrengst drie bestemmingen, t.w.: * Friedensstimme ’Oorlogskinderen Oekraïne‘, * Woord en Daad ’Opvangcentrum Bahay Silungan‘ en * Thuis in West Rotterdam.
14 mei 2023 toegevoegd.

Na een (te) lange ‘corona stilte‘ kon er zaterdag 22 april gelukkig weer de inmiddels traditionele ‘Boerenlandfair‘ worden gehouden en deze heeft alle voorgaande, toch ook niet bepaald geringe, records glansrijk verbroken.
26 april 2023 toegevoegd.

Woensdagmiddag 12 april '23 - Verkoping van de vele handwerkprodukten in de Huiskamer van Waarder.
15 april 2023 toegevoegd.

In de weken voor 4 maart hebben de kinderen deur aan deur support verzameld voor hun vele rondjes sponsorloop rondom de NH Kerk in Waarder t.b.v. hun actie voor de GZB. Ze hebben erg hun best gedaan en velen hebben zelfs meer als dertig rondjes gehaald binnen het gestelde half uur. Met z'n allen hebben ze veel sponsorgeld verdiend.
4 maart 2023 toegevoegd.

Met als thema 'verbinding' en met steun aan de bevolking van Moldavië als doel voor de opbrengst, is zaterdag 26 november in de kerk en het aangrenzende gebouw De Schouw een gezellige en heel diverse braderie gehouden met als omvattende titel 'Wintermarkt'. Met enkele honderden bezoekers kan zeker worden gesproken van een succes.
27 november 2022 toegevoegd.

Zaterdagmiddag 29 oktober werd in 'De Oude School' achter de NH Kerk in Waarder weer de bekende Goede Doelen Markt gehouden.
Zoals gebruikelijk was er weer vanalles te vinden en te koop en dat de vele bezoekers niet alleen kijkers waren blijkt uit de mooie opbrengst.
29 oktober 2022 toegevoegd.

Ruim 30 jaar hebben, samen met veel andere vrijwilligers, Arie en Derby van Eijk zich ingezet voor de stichting Waarder helpt Roemenië. Met veel hulp, van o.m. kaashandel Treur in Woerden, werden jaarlijks één of meerdere transporten met een grote verscheidenheid aan hulpgoederen naar een reeks bekende contacten in Roemenië verzorgd.
25 september 2022 toegevoegd.

60 foto's van de gezellige marktverkoop op zaterdag 27 aug 2022 ten bate van Stichting Adullam gehandicapten zorg.
27 augustus 2022 toegevoegd.

Zaterdag 11 juni 2022 is er door en bij het Huis van Alles in Waarder een kofferbakmarkt georganiseerd.
Het was gezellig, geslaagd en verbindend! Het aanbod was zeer breed en veel spullen vonden een weer blije nieuwe eigenaar.
15 juni 2022 toegevoegd.

De laatste rommelmarkt in Waarder was 11 mei 2019 en daarna was het even verplicht stil.
Dat er lang naar was uitgezien was dan ook overduidelijk te merken aan het aantal bezoekers. Al ruim voordat het plein rond de NH Kerk in Waarder, na de openingswoorden van Ds. Tramper, om klokslag 10.00 uur werd vrijgegeven stond er al een grote groep ongeduldige kopers voor het hek te wachten.
23 mei 2022 toegevoegd.

Na een jaar overslaan mocht en kon het weer, de traditioneel jaarlijkse Goede Doelen Markt in gebouw 'De Oude School'.
25 oktober 2021 toegevoegd.

Onder prima weersomstandigheden en rekeninghoudend met de nu geldende coronaregels is er op het parkeerterrein bij de nieuwe locatie van het Huis van Alles in Waarder een gezellige, goed bezochte en daarmee geslaagde 'kofferbakmarkt' gehouden. Er was een uitgebreid en heel divers aanbod, met kleine prijsjes en er waren veel kopers.
18 september 2021 toegevoegd.

Het weer heeft zaterdag 6 maart bijzonder meegewerkt om van de 'Voorjaarsmarkt' bij de Gereformeerde Kerk in Waarder een gezellig evenement te maken. In en op de ongeveer 24 kramen en andere stands was weer van alles te vinden en ook de inwendige mens hoefde niets te kort te komen, want er was heerlijke soep, broodjes met onder meer hamburgers als beleg, ter plekke vers gebakken poffertjes, koffie met gebak en nog veel meer lekkers.
8 maart 2020 toegevoegd.

De Oude School naast de NH Kerk en daar omheen was zaterdagmiddag 15 februari het werkterrein van de zendingsmarkt waarvan de opbrengst gaat naar de ondersteuning van het vele werk van Marieke in Noord-Afrika.
15 februari 2020 toegevoegd.

HomeMade4U is inmiddels een bekende en goed bezochte locatie voor creatievelingen in Bodegraven en zeer wijde omgeving geworden. Liefhebbers van handwerken in de meest brede zin van het woord kunnen daar bij Anja hun hart ophalen.
Zaterdag 9 november was er een bijzonder HomeMade4U evenement. Een “Smaak & Haak“ tocht in een keur van de gezellige Bodegraafse horecagelegenheden waarvoor 165 deelneemsters zich al snel hadden opgegeven.   12 november 2019 toegevoegd.

De traditioneel jaarlijkse Goede Doelen Markt, in gebouw De Oude School achter de Hervormde Kerk in Waarder, was zaterdagmiddag 26 oktober van 13.00 uur tot ongeveer 16.30 uur weer een sfeervol ontmoetingspunt. Verschillende hulpverlenende en ondersteunende verenigingen en stichtingen waren aanwezig met informatie over de activiteiten en doelstellingen.
1 november 2019 toegevoegd.

In de boomgaard aan de Korte Waarder 68 in Nieuwerbrug was het zaterdag genieten van een keur aan leuke artikelen. In de gezellig ingerichte winkel van Fleur & Geur was een uitgebreide keuze aan woonaccessoires, sober, modern of historisch, te vinden. Onder de vele bomen was het heerlijk om even op de gezellig gerangschikte strobalen te zitten met een kopje koffie of thee.
27 mei 2019 toegevoegd.

Een goed bezochte en gezellige TuinFair aan het Oosteinde 10 in Waarder.
De opbrengst komt volledig ten goede aan Compassion, een instelling die er naar streeft om armoede, vooral onder kinderen, te bestrijden.
19 mei 2019 toegevoegd.

Voor deze zevende editie van de Boerenlandfair was zaterdag 13 april 2019 weer sprake van een grote belangstelling. De goede weers-omstandigheden hebben daarbij ook een extra steentje bijgedragen.
De organisatie was er weer in geslaagd om (nog) meer activiteiten te verzinnen en leuke dingen te tonen dan in zes voorgaande jaren.
17 april 2019 toegevoegd.

Voor de alweer 6e keer organiseerden Arie en Derby van Eijk, zaterdag 30 juni van 11 t/m 15 uur, hun inmiddels traditionele en altijd weer gezellige tuinfair. Het aanbod aan curiosa, brocante en nog veel meer leuke artikelen, voor het beoogde goede doel en een bijzonder vriendelijk prijsje, was ook nu weer overweldigend.
1 juli 2018 toegevoegd.

Gezellige en drukke proeverij in zomerse sferen van de PLUS in Waarder op het vrachtwagen omkeerplein aan het eind van de Mr. van Loostraat (achter de PLUS).
9 juni 2018 toegevoegd.

Zaterdag 26 mei stond in Waarder weer helemaal in het teken van de jaarlijks traditioneel grote Rommelmarkt in de dorpskern rondom de Hervormde Kerk. De voorafgaande zaterdag is er door de gemotiveerde vrijwilligers van de organisatie nog een laatste inzamelronde van goederen gehouden en zaterdagmorgen 26 mei stond alles netjes gesorteerd en uitgestald op en in de vele kraampjes.
21 juli 2018 toegevoegd.

De inmiddels 6e Boerenerfmarkt is een jaarlijks evenement geworden voor vele interesses en mede daarom nu omgedoopt tot BoerenlandFair.
Het aantal bezoekers was weer groter als vorig jaar en het prachtige weer zorgde er voor dat jong en oud(er) veel plezier beleefden aan de vele activiteiten.
14 april 2018 toegevoegd.

Zaterdag 17 februari heeft in en rondom gebouw "De Oude School" in Waarder weer een serie bijzonder geanimeerde en goed bezochte activiteiten plaatsgevonden t.b.v. de GZB (Gereformeerde ZendingsBond) en dan met name voor de werken van Thomas en Cobie Roest-Oskam in Thailand en Wim en Willemien van de Berg voor "Huis van Licht".
20 februari 2018 toegevoegd

HomeMade4U, de handvaardige handwerkclub van Anja Bout in het Driebrugse 'Huis van Alles', organiseerde zaterdagmiddag 17 juni een heel bijzondere High-Tea, annex haak- en breipicknick in de boomgaard achter het 'Wapen van Waarder'.
20 juni 2017 toegevoegd.

13 mei 2017 - De jaarlijks traditionele grote ROMMELMARKT rondom de NH Kerk in Waarder. Meubilair, fietsen, electra, computer apparatuur, potten, pannen snuisterijen, kleding, schoenen, glaswerk, pot- en tuinplanten, boeken, wenskaarten, speelgoed, snoep en alles wat nog meer zou kunnen worden bedacht. Het was hier vast wel te vinden.
15 mei 2017 toegevoegd.

Zaterdagmorgen ging om half tien voor de vijfde maal de Boerenerfmarkt in Waarder van start. Door de jaren heen is dit gebeuren eigenlijk alleen maar groter geworden en trekt het ook steeds meer bezoekers. Waren dat er vorig jaar ruim vijfduizend, deze keer is de voorzichtige schatting toch wel richting zesduizend.
15 april 2017 toegevoegd.

'De Oude School' achter de Herv.Kerk in Waarder was zaterdag van 10.00 tot 14.30 uur het toneel van een gezellige markt/braderie/verkoping en veel andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld een sponsorloop voor de jongeren, autowassen, kinderspelen, een lunch-buffet, een veiling van diensten, enz....
18 februari 2017 toegevoegd.

Vrijdagavond 16 december 2016 was iedereen weer hartelijk welkom voor de bijzondere kerstproeverij van PLUS Hoogendoorn in Waarder welke deze keer is gehouden in een versierde werplaatshal van Goudriaan-Jongerius.
21 december 2016 toegevoegd.

Met een totale opbrengst van € 28.000 voor de drie goede doelen, t.w. ‘MAF/TFC de Zwart’, de ‘NetFoundation’ en ‘Tot Heil des Volks’ kijkt de organisatie van de jaarlijkse grote rommelmarkt rondom de Ned. Hervormde Kerk in Waarder tevreden terug op een geslaagde activiteit. Een aanzienlijk deel, namelijk € 5000, daarvan is opgebracht door al diegenen die de vijf volhardende nachtelijke en tot 15.00 uur doorzettende paalzitters extra hebben gesponsord.
20 mei 2016 toegevoegd.

Met mooi weer en een grote verscheidenheid aan kraampjes kon de zomermarkt aan het Oosteinde 8 in Waarder, zich verheugen in een flinke belangstelling. Het feit dat de opbrengsten waren bestemd voor een brede kring van goede doelen, w.o. Woord en Daad, Mano en Mano, een kintertehuis in Gambia en de World Servantsgroep van Waarder en Driebruggen, zal daar zeker aan hebben meegewerkt.
7 september 2016 toegevoegd.

De zaterdagmiddag 25 oktober gehouden Goede Doelen Markt, in gebouw "De Oude School" in Waarder, omvatte dit jaar een breed scala van maar liefst 16 goede bestemmingen. Er was natuurlijk weer van alles te vinden, van drop en snoep, speelgoed, curiosa, kaasjes, fruit, een enorme collectie boeken, brocante, bloemen en planten, zakken met open haard hout en nog veel en veel meer.
28 oktober 2014 toegevoegd.

De organisatie van de Goede Doelen Markt in Waarder kijkt terug op een zeer geslaagde en gezellige zaterdagmiddag. Met een viertal nieuwe goede doelen , een bijzonder grote belangstelling en een opbrengst welke 10 procent hoger ligt als vorig jaar, wordt er met voldoening en dankbaarheid teruggekeken op dit evenement.
30 oktober 2013 toegevoegd.

Na de introductie van de dit jaar beoogde goede doelen in de uitnodigende toespraak van dominee Breure, begon ook nu de jaarlijkse grote rommelmarkt rond de NH Kerk in Waarder weer met een marathon achtige run. Het aanbod was, zoals altijd, weer overweldigend. Er stond een venijnig windje maar verder liet het weer zich van de zonnige kant zien.
25 april 2013 toegevoegd.

Na de introductie van de dit jaar beoogde goede doelen in de uitnodigende toespraak van dominee Breure, begon ook nu de jaarlijkse grote rommelmarkt rond de NH Kerk in Waarder weer met een marathon achtige run. Het aanbod was, zoals altijd, weer overweldigend. Er stond een venijnig windje maar verder liet het weer zich van de zonnige kant zien.
1 mei 2012 toegevoegd.