Fotoserie's van diverse muziekuitvoeringen, o.a. OBK, koren, en meer...Een overzicht van diverse optredens, uitvoeringen en andere activiteiten
van muziekvereniging OBK (Oefening Baart Kunst) Driebruggen.
8 april 2024 bijgewerkt / aangevuld met het Voorjaarsconcert in de PKN Geref.kerk Waarder.

In het tot de rand gevulde PKN Gereformeerde kerkgebouw hebben The Martin Mans Formation en Vocal Group VOICE, met Martin Mans als dirigent, Mark Brandwijk achter de vleugel en het orgel en Noortje van Middelkoop op panfluit en accordeon, dinsdagavond 12 december gezorgd voor een onvergetelijke muziek avond in Kerstsfeer.
13 december 2023 bijgewerkt.


Concert door 'The Martin Mans Formation' in de PKN Gereformeerde Kerk van Waarder
Passie in het licht van Pasen 2022.
(28 foto's) - 1 april 2022 toevoegd.

Zomerzangavond op dinsdag 11 juni 2019 in de NH Kerk van Waarder.
Een bijzondere ZOMERZANGAVOND in de NH Kerk van Waarder m.m.v. het Chr. Mannenkoor CON FORZA
en het Chr. Mannenkoor JONG FORZA uit Woerden o.l.v. dirigent Willem Nijhof.
(75 foto's) - 12 juni 2019 toevoegd.

Avonddienst op 24 maart 2019 met het GROOT Martin Mans mannenkoor Midden Nederland in de Geref.Kerk Waarder, met zowel Martin Mans alsook Ds. Jeroen de Jong achter de toetsen van het orgel.
(39 foto's) - 31 maart 2019 toegevoegd.

Woensdagavond 20 maart was, met het Passie- en Paasconcert in de PKN Gereformeerde Kerk van Waarder, een bijzondere, indrukwekkende en muzikale avond. Het programma had als titel "Daarom Pasen" en werd uitgevoerd door het koor "The Martin Mans Formation" onder leiding van Martin Mans, het Christelijk Jongerenkoor "Glory" onder leiding van Mark Brandwijk en aangevuld met trompetsoliste Jantine Kalkman.   (49 foto's) - 29 maart 2019 toegevoegd.

Het MarDja Projectkoor o.l.v. Wim Brands gaf zaterdagavond hun Kerstconcert Anthem 2018 in de PKN Gereformeerde Kerk van Waarder. Dick van Vliet bespeelde de dwarsfluit en de declamaties werden uitgesproken door Juul Rotshuizen.
(37 foto's) - 23 december 2018 toegevoegd.

Het was muzikaal genieten van twee sublieme koren in Waarder.
Zaterdagmiddag 27 oktober 2018 hebben, in een praktisch volledig gevulde kerkzaal, de aanwezigen kunnen genieten van twee geweldige koren en muziek.
(55 foto's) - 28 oktober 2018 toegevoegd.

Op zondagavond 10 juni 2018 begon vanaf ongeveer 18.00 uur begon de kerkzaal vol te lopen en, zoals aangekondigt werd om 18.20 uur, 10 minuten eerder als gebruikelijk, gestart met een overweldigend klinkende samenzang met het opgestelde Martin Mans mannenprojectkoor.
(41 foto's) - 11 juni 2018 toegevoegd.

Uniek korenconcert in Waarder - In een, met een zaalbreed podium even tot concertzaal omgevormde Gereformeerde Kerk, hebben een kleine honderd muziekliefhebbers vrijdagavond 24 november kunnen genieten van het Oratorium Jozef uitgevoerd door een groot, ruim honderd koppig, gemengd koor, samengesteld uit de koren Adoramus en Immanuel uit respectievelijk Hazerswoude en Katwijk.   (28 foto's) - 28 nov 2017 toegevoegd.

De stichting "Waarder helpt Roemenië" bestaat 25 jaar en ter gelegenheid van dit heuglijke feit was er op 6 juni een bijzonder goed bezocht benefiet optreden van het Christelijk Mannenkoor Conforza en JongForza in de Hervormde Kerk te Waarder.
De koorleiding was in handen van dirigent Bert Moll en het orgel werd bespeeld door Wim de Penning.
13 juni 2017 toegevoegd.

Twee bijzondere hoogtepunten op zondagmorgen 21 mei 2017: organist Martin Mans werd voor de aanvang door ds. Erick Versloot even in het zonnetje gezet en gefeliciteerd met zijn 40-jarig organistenjubileum. De tweede bijzonderheid was de aanwezigheid van het grote, meer als vijftig leden tellende, koor Adonai uit Waddinxveen. Met de afwisselende begeleiding op de vleugel en Martin Mans achter het orgel werd dit een heel bijzonder muzikale bijeenkomst.
(38 foto's) - 25 mei 2017 toegevoegd

Het optreden van het projectkoor 'Anthem' o.l.v. Dirk Jan Warnaar was t.b.v. Stichting Local Care en de Mother & Child Heath Care Centers in Noord-Pakistan (Hulp die áánkomt!)
De muzikale ondersteuning was geheel in handen van Dirk Jan Warnaar beurtelings op zowel de vleugel als op het orgel.
23 december 2016 toegevoegd.

Met een overweldigend optreden heeft de Urker MANS formatie, zaterdagavond 23 april 2016 in de zaal van de Gereformeerde Kerk van Waarder, onder meer een selectie van hun nieuwe DVD ‘Geloof, hoop en liefde’ en de CD ‘Liefde’ ten gehore gebracht. Het vanaf 19.30 uur avondvullend programma was opgedeeld in een tiental zeer gevarieerde blokken, waarin onder de gedreven leiding van dirigent Martin Mans, beurtelings de volledige formatie en enkele solisten elkaar afwisselden.
24 april 2016 toegevoegd

Op zaterdag 10 oktober '15 gaven Martin en Jos Mans een uniek concert in de Gereformeerde Kerk in Waarder. De presentatie werd gedaan door Mart Mans junior. Vocalgroup VOICE uit Rotterdam was erbij om het geheel muzikaal te omlijsten. Het repertoire was van klassiek tot populair met o.m. toppers als "Hallelujah" van Cohen en "Mag ik dan bij jou" van Claudia de Breij. Naast het muzikale verhaal, vertelden vader en zoon ook over elkaar, de band tussen vader en zoon, maar ook de muzikale band.
12 oktober 2015 toegevoegd

Door de "De Brugkerk" gemeente in Nieuwerbrug georganiseerde muzikale afscheids- en bedankavond voor Ds Erick Versloot. Na het arriveren van Erick met zijn familie per boot over de Oude Rijn, ontspon zich een bijzondere avond met optredens van enkele van zijn muzikale vrienden, waaronder Gretha Bregman, Dirk Jan Warnaar, Peter Bastmeyer, Addo Dam, Dick van Vliet, The Herman Singers, Pia Schutz en het Christelijk Gemengd Koor Nieuwerbrug. Het kon niet anders dan dat Erick voor de finale ook nog even zelf achter de toetsen ging zitten.   15 juli 2013 toegevoegd

Zaterdagavond 16 feb '13 was het flexibele interieur van de PKN Gereformeerde Kerk in Waarder omgebouwd tot een gezellige concertmuziekzaal. Met optredens van negen(!) organisten op het grote Proper-orgel, een harmonium, de vleugel en meerdere muzikale en humoristische bijdragen van de Herman Singers.
18 februari 2013 toegevoegd

Zaterdag 10 november '12 - Een geanimeerde zangmiddag met het Chr. Gemengd Koor Nieuwerbrug in de Brugkerk
o.l.v. Pia Schütz, met pianist Jan Willem Bouter en solist Gerrit Hayes.
15 november 2012 toegevoegd

Op 28 en 29 januari '11 presenteerden Dirk Jan Warnaar en Dirk Jan (Erick) Versloot een bijzonder avondje-uit met muziek op piano en orgel, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de doelstellingen van de restauratiecommissie van de Brugkerk te Nieuwerbrug, de organisator van dit bijzondere muziekevenement.
31 januari 2011 toegevoegd