DVC - De Volleybalvereniging in Driebruggen
Na het jeugd toernooi op vrijdagavond was er zaterdag 6 juli het grote, door WDS georganiseerde,
16+ Beachvolleybaltoernooi op het tot strand omgevormde parkeerterrein bij WDS.
8 juli 2024 toegevoegd.

Startweekend van volleybalvereniging DVC Driebruggen.
Zaterdag 2 september met van 9 tot 10 uur het beweegplein voor kinderen van 2 t/m 5 jaar en van 10 tot 13 uur een ouder/kind jeugdtoernooi. De oudere jeugd startte vanaf 9 uur met het wassen van auto's om met die verdiensten de gesteken energiekosten van de vereniging aan te vullen..[...]
3 september 2023 toegevoegd.

Afgelopen weekend, 30 juni en 1 juli 2023, was er weer het inmiddels traditioneel jaarlijkse beachvolleybaltoernooi van volleybalvereniging DVC op de grote parkeerplaats voor het WDS sportterrein in Driebruggen waar maar liefst 4 speelvelden waren aangelegd.
Dit bijzondere evenement trok ook nu weer een groot aantal deelnemers en toeschouwers.
2 juli 2023 toegevoegd.

DVC Dames 2 organiseerde vrijdagavond 17 maart 2023 een wijn- & bierloop.
Er kon worden langsgegaan om een kijkje te nemen bij een groot aantal deelnemende mooie Driebrugse bedrijven en ondernemers
en daar even te genieten van een door die ondernemers aangeboden wijntje of biertje.
18 maart 2023 toegevoegd.

Zaterdag 17 juli was het met 180 kub zand tot strand omgetoverde parkeerterrein bij de WDS sportvelden de hele dag het toneel van een adhoc georganiseerde voet-volleybal competitie. Meer als twintig gelegenheidskoppels hebben aan dit evenement meegedaan.
19 juli 2021 toegevoegd.

15 juni 2019 - Modderig maar geslaagd en druk bezocht DVC Beachvolleybaltoernooi in Driebruggen.
De weersomstandigheden zagen er, met de dichte grijze bewolking, eigenlijk niet zo heel erg vrolijk uit, maar de stemming en de vele bezoekers en deelnemers aan dit, inmiddels befaamde en traditionele, volleybalfestijn lieten zich daar niet door beïnvloeden.
De 50-jarige volleybalvereniging DVC uit Driebruggen had alles weer prima geregeld.
19 juni 2019 toegevoegd.

Al voor de 22e maal in successie organiseerde volleybalvereniging DVC haar jaarlijkse grote "Beachvolleybaltournooi". Een ideale locatie, mede vanwege de uitstekende bereikbaarheid, maar ook vanwege het feit dat de locatie aan het Wierickepad pal achter dorpshuis Custwijc is gelegen. De belangstelling om met een team deel te nemen was ook nu weer groot.
22 juni 2017 toegevoegd.